Zaznacz stronę

LEGALNY BIZNES

RODO dla e-commerce

Chcesz zarabiać na sprzedaży online, ale jest pewien problem. Każdy sklep internetowy przetwarza dane osobowe swoich klientów, więc musisz ogarnąć RODO. Jednak nie masz pojęcia, jak się za to zabrać.

Dlatego materiał przygotowany przeze mnie ma w tym, Ci pomóc. Abyś szybko, sprawnie i bez nadmiernego poświęcania czasu uporał się z ochroną danych osobowych w swoim sklepie internetowym.

Wiesz, że powinnaś zająć się RODO w działalności online, ale odkładasz ten moment na później.

Jednak wiedz, że:

O

Pierwsza i podstawowa sprawa to NIE UCIEKNIESZ przed RODO. Nawet jeżeli będziesz odkładała to i tak Cię dopadnie.

O

Nie jest to najciekawsza sprawa w prowadzeniu sklepu internetowego (ciekawsza jest sprzedaż), ale jest to JEDEN Z FUNDAMENTÓW dobrze rozpoczętego biznesu online.

O

Na pewno nie chcesz się NARAZIĆ SIĘ NA SKARGI, KARY i inne nieprzyjemności w związku z niedostosowaniem regulacji w sklepie do RODO.

BRZMI ZNAJOMO?

Produkt jest dla Ciebie jeśli

P

prowadzisz sprzedaż online (sklep internetowy)

P

korzystasz z usług zewnętrznych firm, np. biuro księgowe, kancelaria prawna, tłumacz, informatyk

P

posiadasz stronę internetową poprzez, którą prowadzisz sprzedaż

P

komunikujesz się z kontrahentami za pośrednictwem skrzynki mailowej

P

wysyłasz maile, prowadzisz marketing online oraz newsletter

P

masz pracowników lub osoby współpracujące na umowę

 

 

„Zakup Regulaminu oraz niezbędnych dokumentów RODO dla sprzedawców online pozwoliło nam ze spokojem rozpocząć prowadzenie sklepu online.”

PRZEMEK

 

KOMPLETNA DOKUMENTACJA SKŁADA SIĘ Z 4 MODUŁÓW

 

 

 

Moduł 01

DOKUMENTACJA WEWNĘTRZNA

  • Rejestr bezpieczeństwa danych z załącznikami
  • Zalecenia związane z ochroną danych
  • Analiza ryzyka
  • Polityka bezpieczeństwa
  • Audyt ochrony danych
  • Raport naruszenia danych osobowych
  • Ewidencja incydentów
  • Procedura zgłaszania incydentów do UODO

 

Moduł 02

DOKUMENTACJA ZEWNĘTRZNA

  • Wzory klauzul z obowiązkiem informacyjnym
  • Oświadczenie o spełnieniu wymogów RODO
  • Polityka prywatności (4 szablony) i plików cookies
  • Omówienie uprawnień osób, których dane są przetwarzane wraz z przykładami (8 dokumentów)

 

 

 

Moduł 03

DOKUMENTACJA DOTYCZĄCA PODMIOTÓW PRZETWARZAJĄCYCH

  • Rejestr czynności przetwarzania
  • Protokół udostępniania sprzętu
  • Uprawnienie do przetwarzania
  • Karta szkoleniowa
  • Ewidencja upoważnionych
  • Rejestr realizacji uprawnień podmiotów danych
  • Umowa powierzenia przetwarzania danych

Moduł 04

MATERIAŁY DODATKOWE

  • Dekalog ochrony danych osobowych
  • 10 zasad RODO, które musisz przestrzegać
  • Jak przygotować się do kontroli UODO

 

REZULTATY

Wyniki, które uzyskasz

N

Będziesz miała uporządkowane zasady przetwarzania danych osobowych klientów oraz kontrahentów

N

Dostaniesz do ręki dokumenty, które są niezbędna dla zapewnienia zgodności z RODO przetwarzanych przez Ciebie danych osobowych

N

Uwierzysz, że nawet nie będąc prawnikiem jesteś w stanie samodzielnie przygotować dokumenty (oczywiście jak będziesz miał pytania, czekam na maila 😉 )

N

Dzięki praktycznym komentarzom zobaczysz, że wdrożenie RODO jest prostsze niż myślałeś dotychczas

N

Wskazówki oraz ułożenie dokumentów sprawią, że dostosowanie ich sytuacji do sytuacji Twojej firmy zajmie mniej czasu niż gdybyś musiał sam przeszukiwać Internet w poszukiwaniu informacji

N

Nie będziesz miała wymówki, że RODO jest trudne, nudne i szkoda na niego czasu.

Jak to działa

KROK 1

Wybierz odpowiedni szablon i postępuj zgodnie z prostym i bezpiecznym procesem realizacji transakcji.

KROK 2

Sprawdź swoją skrzynkę odbiorczą, pobierz i wypełnij puste miejsca, aby dostosować swój szablon do potrzeb.

KROK 3

Udostępnij swoją dostosowaną wersję szablonu na stronie lub klientowi, a następnie wypij szampana!

 

 

„Bardzo polecam Pani usługi i materiały. Dzięki materiałowi mogłam się uporać z tematem RODO, który początkowo mnie przerażał, ale z szablonami dałam radę!”

MONIKA

 

 

 

 

LEGALNY BIZNES

RODO dla e-commerce

CENA: 427,00 zł (z VAT)

[purchase_link id="9603" text="Dodaj do koszyka" style="button" color="dark-gray"]
Materiał jest dla Ciebie jeśli
N

Chcesz w końcu wdrożyć u siebie rodo

N

Jesteś gotowa poświęcić trochę czasu na wypełnienie szablonów

Materiał nie jest dla Ciebie jeśli
M

Nie masz czasu ani ochoty zajmować się samodzielnie dokumentami

M

Wolisz zlecić opracowanie rodo prawnikowi

SPRZEDANYCH SZABLONÓW

MINUT NA WYPEŁNIENIE

SZABLONÓW DOKUMENTÓW

%

SATYSFAKCJI

Najczęściej zadawane pytania

KIEDY OTRZYMAM ZAKUPIONY MATERIAŁ

Materiał zostanie do Ciebie wysłany na adres mailowy, który podałeś przy zamówieniu, zaraz po dokonaniu płatności. Koniecznie sprawdź w spamie (czasami tam wpada).

JEŚLI MATERIAŁ NIE PRZYSZEDŁ NA MAILA

Jeżeli materiał do Ciebie nie dotarł, koniecznie do nas napisz: info@blizejprawa.com Na pewno postaramy się rozwiązać problem i wysłać go ponownie.

CZY PO ZAKUPIE MOGĘ ODSTĄPIĆ OD UMOWY

Otrzymujesz dostęp do plików cyfrowych od razu, dlatego zgodnie z przepisami mamy możliwość wyłączenia odstąpienia od umowy. Po dokonaniu zakupu i opłaceniu produktu nie oferujemy zwrotu.

CZY OTRZYMAM DOWÓD ZAKUPU

Tak, oczywiście. Wystawiam fakturę VAT na dane osobowy lub firmy podane w formularzu zakupu.

CZY MOGĘ UDOSTĘPNIĆ SZABLON ZNAJOMEMU

Nie. Twój zakup umożliwia korzystanie z dokumentu pojedynczej osobie lub firmie. Nie zezwalam na udostępnianie szablonów dokumentów osobom, które nie zakupiły ich bezpośrednio w sklepie z Legalnymi Szablonami Prawnymi, ponieważ uniemożliwiłoby to utrzymanie tak przystępnych cen.